voetreflexologie

Jouw voeten brengen je overal. Geef je voeten alle aandacht die ze verdienen

Coaching/Voetreflex Iris: voetreflex en coaching voor Bussum, Naarden, Hilversum, het GooiVoetreflexzone therapie is een zachte, veilige methode om via het masseren van de reflexzones en meridianen op de voet en het onderbeen het welbevinden van lichaam en geest te hervinden. Door het behandelen van de zenuwuiteinden en meridianen op de voet wordt de energie in heel het lichaam in beweging gezet.

Voetreflexologie werkt ontspannend en rustgevend.
Het stimuleert de afvoer van afvalstoffen, onder andere doordat de lymfestroom wordt gestimuleerd. Dit  geeft een betere doorstroming en doorbloeding van het lichaam.
Het stimuleert de zelfgenezende werking van het lichaam doordat de kracht en wijsheid van het eigen lichaam wordt aangesproken.
Voetreflexologie verhoogt de werking van het immuunsysteem.

Voetreflexologie is werkzaam bij zowel emotionele als fysieke klachten, zoals bijvoorbeeld overspannenheid; burn-outklachten; hormonale klachten; angstklachten; spijsverteringsproblemen; vermoeidheid, slapeloosheid; huidproblemen, eczeem; rug, schouder of nekklachten.

Voetreflexologie kan ook een mooie methode zijn om de bevalling op te wekken, voor als de baby maar niet komt en je dreigt ingeleid te zullen worden. Ook na de bevalling werkt reflexologie ondersteunend bij het ontzwangeren.

 

Coaching/Voetreflex Iris: voetreflex en coaching voor Bussum, Naarden, Hilversum, het GooiEen metamorfosemassage is een lichte, energetische massage die zich richt op het vrijmaken van levenskracht voor verandering, genezing, groei of bewustwording.  Deze masage is fijn als je je bevindt in een veranderingssituatie als zwangerschap, maar is ook goed toe te passen bij traumaverwerking, depressiviteit, burn-out klachten, fobien, of angsten.