Over Iris

 

Iris Wigboldus

Ik heb een brede belangstelling en ben altijd al geïnteresseerd geweest in natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding.

In 2003 liet de bevalling van mijn zoon erg lang op zich wachten, hij was bijna twee weken over tijd. Na een behandeling met voetreflexologie kwam de bevalling snel op gang! Ik vond dit zo fascinerend dat ik me hier in wilde gaan verdiepen.

In 2007 heb ik een 3 jarige voetreflexopleiding bij Sonnevelt Opleidingen afgerond en ben ik voetreflexbehandelingen gaan geven.
Via Reiki , Deeksha en de Spirit Coach Academie ben ik bekend met energiewerk en heling.

In juni 2014 heb ik een vier jarige coachingsopleiding van ‘Spirit Coaching’ afgerond.Dit is een  spirituele  coachingsopleiding die sterk de nadruk heeft op persoonlijke ontwikkeling, waarbij elementen van ‘Innerlijk kind werk’, ‘Helende reis’- werk, hypnotherapie, energiewerk en  ‘The Work’ van Byron Katie samenkomen. Deze opleiding heeft mij voor mijzelf veel gebracht en ik vind het fijn om nu ook anderen te helpen meer helderheid in hun leven te krijgen.

Ik ben geboeid door het zelf genezende mechanisme van het lichaam en wil graag mijn kennis, vaardigheden en inzichten delen om mensen te helpen bij het ondersteunen van hun eigen proces om beter in hun vel te komen zitten.

– In oktober 2014 heb ik  de vernieuwde Medische Basiskennis opleiding op HBO niveau van het BIVT behaald. Deze is geaccrediteerd door het CPION en voldoet aan de PLATO normen.

– april 2015: tweedaagse bijscholing van Total Health, Chinflex basis. Dit is voetreflextherapie vanuit Chinese origine, met aandacht voor de meridianen en andere reflexpunten.

– augustus 2015: tweedaagse cursus ‘Holistische Massage’ bij Akademie voor massage en beweging.

-mei 2016: Elementair Tenenlezen bij Stichting Fudare

-najaar 2016: Erkend Tenenlezen, Stichting Fudare

-Vanaf februari 2017: jaartraining Systemisch Werken bij Elly te Brake.