Tarieven

Behandeling:
Een behandeling duurt ongeveer een uur en kost € 55 . Voor kinderen is het, afhankelijk van de tijd, tussen de 25 en 40 euro.

Voor de behandelingen heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts.

Vergoeding zorgverzekeraars:
De meeste zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk mijn behandeling, afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Ik sta ook in de zorggids van VGZ. Vergoeding gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Kijk hier op de site van FAGT voor een lijst van alle zorgverzekeraars met hun vergoedingen. Of lees de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering om na te gaan of de behandeling vergoed wordt. In zorgverzekeringstermen geef ik een “natuurgeneeskundige behandeling”.

Voor vergoeding door uw zorgverzekeraar dien ik een aantal gegevens te noteren, o.a. voor op de nota die u ontvangt. Het gemakkelijkste is om mij vóór de eerste behandeling een mail te sturen met de volgende gegevens:

uw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, polisnummer zorgverzekering, BSN nummer en uw voornaamste klacht(en). Stuur deze naar: info@voetreflexiris.nl
Verder ben ik wettelijk verplicht om naar uw legitimatie te vragen. Neem hiervoor bij een eerste afspraak uw paspoort, ID kaart of rijbewijs mee.

Beroepsverenigingen:FAGT
Ik ben aangesloten bij:

FAGT (Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten)
RBCZ (Register beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg)
RBCZ

Klachten, geschillen, tuchtrecht:
Als U klachten heeft, over de behandeling of andere zaken, dan hoor ik dat graag en doe ik mijn uiterste best om dit op te lossen. Mocht ik U desondanks niet tevreden kunnen stellen dan kunt U terecht bij Quasir. ,stichting Zorggeschil of het TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).  Lees hier meer over op deze pagina van de FAGT:

quasirzorggeschil-logo-1000x288

 

TCZ

Klik op het betreffende logo voor meer informatie.

Om mijn licentie te behouden volg ik jaarlijks een aantal bij- en nascholingen, waarbij deze nascholingen geaccrediteerd zijn bij deze beroepsverenigingen.

Gelieve afspraken 24 uur van te voren af te melden anders worden deze in rekening gebracht.